Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopathische behandeling

Neem contact op

Tarieven

Eerste consult osteopathie

60 minuten

€ 90,-

Vervolgconsult osteopathie

60 minuten

€ 90,-

Kort consult osteopathie (in overleg)

30 minuten

€ 65,-

Vergoeding vanuit Aanvullende Verzekering

Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopatische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling hebben daardoor géén invloed op uw eigen risico. Alleen behandelingen van een geregistreerd osteopaat komen in aanmerking voor vergoeding. Veerman Osteopathie is erkend en geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie onder registratienummer 2021.21.11.

 

Raadpleeg uw persoonlijke polisvoorwaarden of informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw exacte vergoeding. Voor een globaal overzicht van vergoedingen raadpleeg Zorgwijzer.nl.

Geen verwijzing nodig

Voor een osteopatische behandeling is geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Ook voor vergoeding van de behandeling door uw verzekering is een verwijzing niet noodzakelijk.

Facturatie

Na afloop van de behandeling kunt u met pin betalen in de praktijk. U kunt ook contant uw nota voldoen. U ontvangt de nota direct na uw consult op uw email adres. Desgewenst kunt u uiteraard ook een papieren nota ontvangen. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan voorkomen dat u uw consult moet wijzigen en of annuleren. Laat dit alstublieft zo spoedig mogelijk weten, zodat de vrijgekomen plek door iemand anders kan worden opgevuld. Wijzigen of annuleren kan telefonisch, via het contactformulier of per e-mail. Wij vragen uw begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden, of niet 24 uur van tevoren zijn gewijzigd of geannuleerd, in rekening worden gebracht.

Tarieven en vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk een osteopathische behandeling.

Bekijk onze tarieven

Wat is osteopathie

Deze geneeswijze richt zich op het verlichten of wegnemen van lichamelijke klachten.

Bekijk alle klachten